27.87 oC
Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Νέα/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Είσοδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

27/08/2014 10:33
Share it!

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου και ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ”Καρκαμίσι”, στην Παραμυθιά, πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το Ν. 3852/2010 ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Σουλίου, για την περίοδο από 1/9/2014 έως και 31/8/2019.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. ΤΙΤΟΣ, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Ντελής, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Μπέζας Αντώνιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμάς, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Λώλος Ιωάννης, Φιλιατών κ. Παππάς Σπυρίδων, Πάργας κ. Νάστας Αντώνιος και οι απερχόμενοι Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινος Γεώργιος και Πάργας κ. Λιόλιος Αθανάσιος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης Γεώργιος, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών, συλλόγων, φορέων και οργανώσεων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη σύντομη ομιλία της, η επανεκλεγείσα Δήμαρχος κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  για την παρουσία τους στην ορκωμοσία και τους ψηφοφόρους του Δήμου Σουλίου, που με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και στα μέλη του συνδυασμού Συνέχεια με ΟΡΑΜΑ ”Όραμα Ανάπτυξης με Αξιοπιστία” για τα επόμενα πέντε χρόνια, δεσμεύτηκε ότι τη διοίκηση του Δήμου θα χαρακτηρίζουν και πάλι οι αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της ίσης μεταχείρισης.         

Κλείνοντας, ανέφερε ότι : «Στο δύσκολο δρόμο όλοι μαζί μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε όταν το εγώ γίνει εμείς, όταν όλοι καταλάβουμε ότι ο Δήμος είμαστε εμείς. Ιδού λοιπόν για όλους μας η πρόκληση. Αυτός ο τόπος μας ενώνει, ας αξιοποιήσουμε  όλο το ανθρώπινο δυναμικό και ας προχωρήσουμε ενωμένοι κοιτάζοντας μπροστά. Είναι σαφές πως η προσπάθεια προόδου και ανάπτυξης της περιοχής, χωρίς τη συμβολή όλων των δημοτικών παρατάξεων, των δημιουργικών δυνάμεων της νεολαίας, των παραγωγικών τάξεων (γεωργών, κτηνοτρόφων, εμπόρων κ. λ. π.), όλων των εργαζομένων  και των μεταναστών, δεν μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα».

 

Παραμυθιά, 26 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com