Πρόσκληση στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής
22.49 oC
Σάββατο 24 Αύγουστος 2019
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100

Χαιρετισμός Δημάρχου

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου.  Ο Δήμος Σουλίου αποτελείται από όμορα γεωγραφικά διαμερίσματα με κοινή ιστορία και κοινές επιμέρους πολιτισμικές συνήθειες και πρακτικές, με σαφή κοινωνική συνοχή μεταξύ των συνεννούμενων δομών. Ένας Δήμος ανάμεσα στον Καλαμά και στο μυθικό Αχέροντα. Την αρχαία Ελέα και Φωτική, Βυζαντινή Παραμυθιά και Οσδίνα και το Σούλι, ορόσημο της νεότερης ιστορίας.

Μέσω της σελίδας γίνεται μια προσπάθεια αναβάθμισης των μηχανισμών εξυπηρέτησης – ενημέρωσης του πολίτη που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της νέας Δημοτικής Αρχής. Ανταποκρινόμενοι στις τεχνολογικές προκλήσεις και με αίσθημα ευθύνης, θέτουμε την τεχνολογία στις υπηρεσίες για τον πολίτη, με τον πολίτη. Ευελπιστούμε το σύγχρονο αυτό εργαλείο να συνδράμει στην έγκυρη και άμεση ενημέρωση ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Δήμου, να ενημερωθούν για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τις αποφάσεις Δημάρχου καθώς επίσης και να επικοινωνήσουν με το Δήμο και να εκθέσουν τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις τους.

Θα ήθελα τέλος να ευχηθώ καλή περιήγηση και εύχομαι η ηλεκτρονική σελίδα αυτή να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο για να έλθετε κοντά μας…

Καλή Περιήγηση

Η Δήμαρχος Σουλίου

Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση