21.45 oC
Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100

1ο τουρνουά σκάκι

16/08/2012 00:00
Share it!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

 Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, στο καλαίσθητο  υπαίθριο θεατράκι Παραμυθιάς (πάνω από το  Ειρηνοδικείο) , διεξήχθητε  το 1ο  τουρνουά σκάκι, που  διοργανώθηκε  από το Δήμο Σουλίου και τη Δημοτική Κοινότητα  Παραμυθιάς.

Στο αγωνιστικό μέρος  (5 παρτίδες  σκακιού για όλους,  με τυχαία κάθε φορά κλήρωση  από ηλεκτρονικό υπολογιστή)  που διήρκησε  3 ώρες, με διαιτητή  τον έμπειρο Ντίνο Σιγκούνα, συμμετείχαν  από τους  Νομούς  Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρεβέζης, συνολικά 34 μικροί και μεγάλοι σκακιστές, χωρισμένοι σε δύο ομίλους,  ανάλογα με το επίπεδο  τους  και  το παρακολούθησαν πολλοί θεατές.

Στους τρεις πρώτους νικητές ανά όμιλο, απονεμήθηκαν  από τη Δήμαρχο Σουλίου κ. Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα και τη Σύμβουλο της Δ. Κ. Παραμυθιάς κ. Τζαμουράνη – Γώγου  Όλγα, αναμνηστικά κύπελλα.

 Καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία και διεξαγωγή για το  1ο τουρνουά σκάκι, έπαιξε ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής  κ. Καίσαρης Άγγελος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Όλοι οι συμμετέχοντες χειροκρότησαν τους νικητές και αφού ευχαρίστησαν  το Δήμο Σουλίου για την άψογη και άκρως  πετυχημένη  διοργάνωση και φιλοξενία,  δήλωσαν πως θα λάβουν μέρος και την επόμενη χρονιά, αφού το τουρνουά  αυτό πρέπει να γίνει θεσμός για το Δήμο και την πόλη της Παραμυθιάς.  

 

Δείτε φωτογραφίες απο το τουρνουά Εδώ

                                                                          Παραμυθιά,   14 Αυγούστου  2012 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com