21.45 oC
Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

31/07/2012 00:00
Share it!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

 Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα  εκμάθησης κολύμβησης «Καλοκαίρι και παιδί», που  πραγματοποιήθηκε  από 2 έως και 27 Ιουλίου 2012 από το Δήμο Σουλίου, σε  συνεργασία με  το  κληροδότημα Ρίγγα και το Σύλλογο Κλασσικού Αθλητισμού Παραμυθιάς.

Στα μαθήματα κολύμβησης, που έγιναν με την επίβλεψη και τις οδηγίες έμπειρων γυμναστών, στην πισίνα «Γαλάζια Λίμνη» στην Τοπική Κοινότητα Παγκρατίου,  συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο και τις  κολυμβητικές γνώσεις και εμπειρίες  κάθε παιδιού.

Την τελευταία μέρα, Παρασκευή 27 Ιουλίου και από ώρα 19:00, διοργανώθηκε μία μικρή τελετή λήξης,  με μουσική και happening,  όπου παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές, φορείς, γονείς  και κάτοικοι της περιοχής, και, κυρίως  όλοι οι κολυμβητές, που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών  τους,  παρουσίασαν  στην πισίνα  ένα μικρό πρόγραμμα  με όσα τους διδάχθηκαν.

Η Δήμαρχος Σουλίου κ. Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα, στο σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε  όλους τους παραπάνω και τους γυμναστές που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του προγράμματος και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της πισίνας κ. Γιάγκα, που χωρίς καμία αμοιβή διέθεσε την πισίνα και τον περιβάλλοντα  χώρο, αναφέρθηκε στην καθολική επιτυχία του προγράμματος, που αγκάλιασαν και στήριξαν οι γονείς απ'   όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σουλίου, δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο καλοκαίρι.     

{gallery}photos/kolimvisi{/gallery}

                                                                         Από το Δήμο   Σουλίου

                                                                Παραμυθιά,   30  Ιουλίου  2012 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com