23.03 oC
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Νέα/Δελτίο τύπου για ημερίδα “Αναπηρία και Αθλητισμός”
Είσοδος

Δελτίο τύπου για ημερίδα “Αναπηρία και Αθλητισμός”

22/12/2015 06:49
Share it!

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο ‘Α Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς, ημερίδα με θέμα ”Αναπηρία και Αθλητισμός”. Στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Σουλίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  ”Καμιά ευνομούμενη και προοδευτική πολιτεία ,δεν πρέπει να χωρίζει τους πολίτες σύμφωνα με τη σωματική και πνευματική κατάσταση, ενώ ο σύγχρονος πολιτισμός βασίζεται στο σεβασμό της διαφορετικότητας. Όλοι οι άνθρωποι δεν μπορεί να είμαστε ίδιοι, αλλά επιβάλλεται να είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο και να έχουμε ίσα δικαιώματα στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στη ζωή”.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές της ημερίδας την κα. Χατζηπέτρου Πασχαλίνα – Διευθύντρια Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, την κα. Άννα Μπρέστα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & προπονήτρια κωπηλασίας την κα. Κάσαρη Έλενα – Γραμματέα του Συλλόγου ‘Στοργή’ τον κ. Μποζούρη Πολύκαρπο Αθλητή ΑΜΕΑ και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο.

Επίσης ευχαριστούμε την κα. Χρύσα Μπέλλου, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού για την πρωτοβουλία της καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ξενοδοχείο Theasis, το Café Club Must, το ζαχαροπλαστείο ‘Η Γαρδένια’ και το τυπογραφείο Χειμώνας.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com