21.45 oC
Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Νέα/Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου
Είσοδος

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου

01/12/2011 00:00
Share it!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου του Σχολικού Κέντρου Σκανδάλου Γαρδικίου, συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του Χαμόγελου του Παιδιού, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Οργανισμού.

Το σχολείο, οι μαθητές οι εκπαιδευτικοί, σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων επιθυμεί να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή του οργανισμού με τη συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου – Γαρδικίου από τις 08:00 μέχρι και τις 12:00:

Είδη υγιεινής (σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης) 

Είδη οικιακής χρήσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο)
Συσκευασμένα είδη τροφίμων (μπισκότα, ρύζι κίτρινο & άσπρο, σάλτσα ντομάτας,

δημητριακά,μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι – μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά: κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, μακαρόνια κλπ., αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς).

Ο σύλλογος παρακαλεί οι συσκευασίες να μην είναι ανοιχτές. Τα προϊόντα θα συσκευαστούν σε κιβώτια στο Σχολείο από μέλη του Συλλόγου Γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com