23.26 oC
Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Ανακοινώσεις, Νέα, Φεστιβαλ Παραμυθιας/Δελτίου Τύπου: Ολοκλήρωση 1ου Φεστιβάλ Παραμυθιάς
Είσοδος

Δελτίου Τύπου: Ολοκλήρωση 1ου Φεστιβάλ Παραμυθιάς

07/08/2024 19:22
Share it!

Ένα Φεστιβάλ. Το πρώτο. Το ονειρευτήκαμε. Το σχεδιάσαμε. Το δημιουργήσαμε.

Το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιάς ολοκληρώθηκε.

Κάτι που πριν από μερικούς μήνες ήταν απλώς μια ιδέα, έγινε πραγματικότητα.

Είμαι περήφανος που ένα επίτευγμα του τόπου μας και των ανθρώπων του, πήρε πανελλαδική δημοσιότητα, απέσπασε θετικά σχόλια και προέβαλε το Δήμο Σουλίου και την Παραμυθιά, στον πολιτιστικό και τουριστικό χάρτη της χώρας.

Είμαι ακόμα πιο περήφανος για το κοινωνικό πρόσημο του Φεστιβάλ μας, που προσέφερε 50% έκπτωση σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δωρεάν είσοδο σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και φοιτούν σε μουσικά σχολεία, καθώς επίσης προσέφερε δωρεάν μεταφορά σε πάνω από τριακόσιους συμπολίτες μας από και προς το Φεστιβάλ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους, όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιάς πραγματικότητα.

  • Τους Αντιδημάρχους, τους Συνεργάτες μου καθώς και τις Υπηρεσίες του Δήμου που εργάστηκαν επί μήνες γι’ αυτό το σκοπό.
  • Τα συνεργεία του Δήμου, που συνέβαλαν τα μέγιστα στη σημαντική περαιτέρω αξιοποίηση ενός πολλά υποσχόμενου χώρου. Σε ένα σημείο που αποτελεί τοπόσημο για την πόλη της Παραμυθιάς, δημιουργήθηκε ένας χώρος όμορφος και κατάλληλος να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, μέσα σε λίγες μέρες.
  • Τους εθελοντές, που επιστράτευσαν το χρόνο τους και τη διάθεση για προσφορά στα κοινά, για να υποδεχτούν θεατές και καλλιτέχνες.
  • Τους χορηγούς, που στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν το τολμηρό μας εγχείρημα.
  • Τις τοπικές δυνάμεις τις Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Διασωστών, που ήταν σε ετοιμότητα και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.
  • Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, συνθέτη Γιάννη Μακρίδη και την ομάδα του, που οργάνωσε, συντόνισε και καθοδήγησε την όλη προσπάθεια.

Ευχαριστώ όλους και πάλι

Συνεχίζουμε…

Ο Δήμαρχος Σουλίου

Αθανάσιος Ζ. Ντάνης

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com