24.85 oC
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Ανακοινώσεις, Νέα/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
Είσοδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

19/04/2022 15:01
Share it!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης-επισκευής σε παιδικές χαρές του Δήμου Σουλίου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν δύο ακόμη παιδικές χαρές, μια στην Τοπική Κοινότητα Χρυσαυγής, καθώς και μια δεύτερη στην Τοπική Κοινότητα Γαρδικίου, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό στη συνέχεια.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού της ανεπιθύμητης βλάστησης, εγκαταστάθηκαν νέες ξύλινες περιφράξεις και επισκευάστηκαν οι υπάρχουσες, όπου απαιτούνταν, συντηρήθηκαν-επισκευάστηκαν τα υπαίθρια καθίσματα, εγκαταστάθηκαν νέοι κάδοι απορριμμάτων, εγκαταστάθηκε υδροληψία από το δίκτυο ύδρευσης και τοποθετήθηκαν βρύσες, πραγματοποιήθηκε επαναχρωματισμός ξύλινων και μεταλλικών στοιχείων εξοπλισμού καθώς και επισκευή-συντήρηση παιχνιδιών σύμφωνα με τις υποδείξεις του φορέα πιστοποίησης TÜV (στηρίξεις, επισκευές φθορών, απομάκρυνση-αντικατάσταση επικίνδυνων παιχνιδιών, συσφίξεις, κλπ). Στις εργασίες περιλαμβάνονται επίσης όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους, την ασφάλεια των χρηστών και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την αποκατάσταση των υπολοίπων προς πιστοποίηση παιδικών χαρών του Δήμου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com