Το 2025 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες και αγωνιστές της σύγχρονης Ελλάδας. Η μουσική του, βαθιά δεμένη με την ελληνική ψυχή, ένωνε τον λόγο μεγάλων ποιητών με λαϊκές και συμφωνικές μελωδίες που άγγιξαν καρδιές σε όλο τον κόσμο.
Πέρα από τη μουσική, ο Μίκης υπήρξε σύμβολο αντίστασης, ελευθερίας και πολιτικού αγώνα. Η ζωή και το έργο του συνεχίζουν να εμπνέουν και να μας θυμίζουν τη δύναμη του πολιτισμού και της τέχνης ως μέσο έκφρασης και ελπίδας.
Με τους: Γρηγόρη Βαλτινό, Βασίλη Λέκκα, Χρυσούλα Στεφανάκη, Αντώνη Κορωναίο, Παναγιώτη Πετράκη, Ελένη Δάβου, Παναγή Μπαρμπάτη, Δημήτρη Λίβανο
31 Ιουλίου 2025 – Θέατρο Κατασκήνωσης Παραμυθιάς – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική Είσοδος: €18,00
Προπώληση: €15,00
Φυσικά σημεία προπώλησης | |
---|---|
Παραμυθιά | Ηγουμενίτσα |
· Καφετέρια Corte, Σ. Λάμπρου
· Καφετέρια it.street.coffee, Α. Ντέμος · Βιβλιοπωλείο Α. Εργολάβος · Πρακτορείο Τύπου, Ν. Κώτσης πεζόδρομος · Κατασκήνωση Παραμυθιάς, ταμείο Festival |
· Βιβλιοπωλείο Μητσέλος Κύπρου 8
· Βιβλιοπωλείο «Θέτις» Ν. Φάτσιος, Γρ. Λαμπράκη 24 |
Προπώληση: more.com &