Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών για την Δευτέρα και για το θέατρο Κατασκήνωσης το “Καλιφόρνια Ντρίμιν
28.51 oC
Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Ανακοινώσεις, Νέα/Δελτιο τύπου – Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση υποδομών λόγω διάβρωσης από πλημμυρικά φαινόμενα
Είσοδος

Δελτιο τύπου – Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση υποδομών λόγω διάβρωσης από πλημμυρικά φαινόμενα

08/07/2020 20:17

O Δήμος Σουλίου ενημερώνει πως σε συνέχεια των πρόσφατων επαφών στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τη Διευθύντρια του Υπουργείου κ. Ευθυμιάδη και μετά την προφορική δέσμευση για την χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων, εχθές Τρίτη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, υπέγραψε την έγκριση επιχορήγησης ύψους 150.000 ευρώ για την αποκατάσταση υποδομών που προκλήθηκαν από πλημμυρικά φαινόμενα και αφορά έργα αποκατάστασης υποδομών, όπως οδικά και αγροτικά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης, καθώς και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, με τίτλο: «Αποκατάσταση υποδομών λόγω διάβρωσης από πλημμυρικά φαινόμενα στον Δήμο Σουλίου Ν. Θεσπρωτίας ».

 

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Υπουργό και τις υπηρεσίες του για την ταχύτατη ανταπόκριση στο αίτημα μας, όσο και τον Κυβερνητικό Βουλευτή του νομού μας κ. Βασίλειο Γιόγιακα, για την συνδρομή του στην επιτυχημένη έκβαση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση υποδομών λόγω διάβρωσης από πλημμυρικά φαινόμενα στον Δήμο Σουλίου» θα γίνει άμεσα και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.