Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Εορτών Σουλίου 2022
16.45 oC
Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100

Δελτίο Τύπου για Λάμποβο

12/10/2011 00:00
Share it!

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο       Τ  Υ   Π  Ο  Υ 

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η  παραδοσιακή εμποροπανήγυρη «λάμποβος»  Παραμυθιάς.  Η πόλη γέμισε επισκέπτες. Γέμισε «ζωή». Σημειώνουμε ότι   για  πρώτη φέτος  η δημοτική αρχή  ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, τη διαχείριση και  την υλοποίησή του.

Για τα μικρά παιδιά, το λούνα παρκ  και όλα τα  ψυχαγωγικά παιχνίδια, εγκαταστάθηκαν και λειτούργησαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη, στο κέντρο της πόλης,  με εύκολη πρόσβαση και σε χώρο απολύτως ασφαλή.

Οποιοδήποτε αστοχία, παράλειψη  και  μικροπροβλήματα που εντοπίσαμε, όλες αυτές τις ημέρες, να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να μην επαναληφθούν.  Ο λάμποβος που από πολλές  δεκαετίες πραγματοποιείται στην πόλη μας και είναι θεσμός, τα επόμενα χρόνια με κοινή προσπάθεια, θα γίνει ακόμη πιο πετυχημένος, λειτουργικός  και παραγωγικός.

  Οι «καλοπροαίρετοι» που με πολλούς τρόπους  προσπάθησαν να ακυρώσουν το Λάμποβο και οι διάφορες «Κασσάνδρες», που διέδιδαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, διαψεύστηκαν. Τους αφήνουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας.

Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά δεδομένα του λαμπόβου (εισπράξεις  – δαπάνες ).

Για την πολύμηνη  προετοιμασία, διενέργεια και ολοκλήρωση  όλου του εγχειρήματος,  η δημοτική αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιτροπή Λαμπόβου, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων, τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές Παραμυθιάς, την αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας, τους εθελοντές πολίτες, το προσωπικό του Δήμου Σουλίου, τους συμμετέχοντες και επισκέπτες και όλους όσοι, με οποιονδήποτε τρόπο, συνέβαλλαν στην πετυχημένη και χωρίς προβλήματα  διεξαγωγή του.

 

                             Παραμυθιά,  11  Οκτωβρίου 2011

                                        Η   Δήμαρχος Σουλίου

 

Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα