Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Σουλίου – Ιούλιος 2022
22.33 oC
Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Email: info@dimossouliou.gr - Τηλέφωνο 26663 60100
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ/ΔΗΜΟΤΗΣ/Ανακοινώσεις/Νέα/Aνακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ
Είσοδος

Aνακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

28/08/2012 00:00
Share it!

Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, αποτελεί κάθε χρόνο τη στιγμή του απολογισμού για χιλιάδες νέες και νέους, που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

          Αυτή τη σημαντική και καθοριστική μέρα, τόσο για τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους, θα ήθελα να εκφράσω ιδιαιτέρως τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις εγκάρδιές μου ευχές,  ιδίως στις – επιτυχούσες  και  επιτυχόντες που μετά από τον δύσκολο αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, είδαν τους κόπους της μαθητικής τους πορείας να δικαιώνονται και τελικά να αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Η είσοδος τους στα Α.Ε.Ι,  Τ.Ε.Ι, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές,  τους παρέχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πολύτιμα εφόδια και θα τους βοηθήσει να εξερευνήσουν νέους δρόμους, διευρύνοντας τους ορίζοντες της προσωπικής και επαγγελματικής τους ανέλιξης.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη σε όσους – όσες δεν εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους,  γιατί τα όνειρα δεν τελειώνουν εδώ. Χρειάζεται να συνεχίσουν την προσπάθεια με ισχυρή πίστη και προσήλωση στους στόχους τους, διότι στη ζωή υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς τους οι οποίοι τους υποστήριξαν σε ένα απαιτητικό περιβάλλον δαπανηρής προσπάθειας (παρά το δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης), καθώς και στους δασκάλους και καθηγητές τους που επί χρόνια τους προσέφεραν με μόχθο τα απαραίτητα εφόδια.

Δικό μας χρέος, αποτελεί η διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή των νέων μας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και η δημιουργία των προοπτικών και υποδομών για μια επιτυχημένη καριέρα ως επιστήμονες ή επαγγελματίες,  που προοδεύουν και προσφέρουν στην πατρίδα και τον τόπο τους.

 

                                                Παραμυθιά,  27  Αυγούστου  2012

                                                          Η   Δήμαρχος   Σουλίου

 

                                                Μπραΐμη – Μπότση  Σταυρούλα